VÅRE BOOTCAMP-

KONSEPTER

Hos SPORTIC har vi satt sammen våre egne BOOTCAMP-konsepter med ulikt fokus, slik at våre medlemmer selv kan velge hvilke mål de vil jobbe mot. Våre BOOTCAMP-timer passer for alle - uansett utgangspunkt. Med et BOOTCAMP-medlemskap kan du delta på så mange timer i måneden som du vil. Alle timer ledes av våre dyktige personlige trenere, som sørger for trygge rammer og et godt miljø.

Intens trening

SPORTIC POWER

SPORTIC POWER er timen for deg som ønsker å bli sterkere og oppnå en mer funksjonell kropp, som hjelper deg å mestre alle hverdagens utfordringer. Her jobber vi oss gjennom alle kroppens store muskelgrupper, som for eksempel sete, lår, mage og rygg.

SPORTIC ENDURANCE

SPORTIC ENDURANCE er timen for deg som ønsker å bedre din kondisjon, samtidig som vi jobber med din muskulære utholdenhet. I løpet av timen kombinerer vi bruk av apparater som tredemølle, romaskin, ski-erg, assaultbikes m.m, sammen med øvelser på gulv.

tredemølle
Hoppe på boksen

SPORTIC EXPLOSIVE

SPORTIC EXPLOSIVE er timen for deg som ønsker å utvikle din muskulære kraft og spenst. Timene består av øvelser som utfordrer din eksplosivitet, som boxjumps, spurt, frivendinger, devil press o.l.